221443_edited_edited_edited.jpg

VÅRT UPPDRAG: ÖKA ER FÖRSÄLJNING

MARKNADSFÖRING

Studier visar att 75% av alla digitala marknadsföringsbudgetar slösas bort. Våra experter kan hjälpa dig undvika det.

 

Unique Stockholm ökar dramatiskt din avkastning via effektiv annonsering på Facebook, Google och i andra prestationsbaserade digitala kanaler. Med ett heltäckande utbud av tjänster kan vi ta hand om hela marknadsföringen eller rycka in när det behövs. 

 

Nedan kan du se hur en processerna kan se ut.

 

Låt oss höras för att bestämma vad vi ska börja med!

Marknadsstrategier

STRATEGI

ANALYS

Vi jobbar med är att rikta strategin mot mätbar ökad försäljning. Med detta i utgångspunkt skapar och utvärderar vi kampanjer och aktiviteter för att ta reda på vad som ger er bäst måluppfyllnad – och har bäst ROI.

Webbdesign

WEBBPRODUKTION

GRUNDEN

Vi ser till att ni genererar digitala affärer via en stabil grund tekniskt, grafiskt och kommunikativt hemsida - som ger er rätt förutsättningar att konvertera besökare till kunder. ​

 

Vi vill öka er digitala närvaro och se till att ni finns, syns och hörs!

Marknadsanalys

DIGITAL MARKNADSFÖRING

TILLVÄXT

Vårt uppdrag är att maximera er försäljning på ett lönsamt sätt via kanaler som Google, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest m.fl. 

Med genomtänkta annonser engagerar vi potentiella kunder på rätt plats, just när de är redo att ta emot ditt budskap.

Vi är stolta över att ha ökat försäljningen med upp till 3–5 ggr hos kunder som vi har tagit över från branschkollegor – utan att öka annonskostnaden!

SEO Sökordsoptimering

SEO -

SÖKMOTOROPTIMERING

ETABLERINGEN

Istället för att maximera synlighet, fokuserar vi på personer som verkligen är intresserade av erbjudanden som ditt. På så sätt förbättrar vi dina affärer.

När vi pratar om smart sökmotoroptimering menar vi SEO som ger er resultat i form av direkt försäljning eller leads. Precis som tidigare nämnt är det faktiskt helt ointressant att få fler besökare om dessa är fel besökare. Efter analys så genomför vi faktiskt SEO-åtgärder för att få er att dominera Google och andra sökmotorer.

Social medier och digitala kanaler

SOCIALA MEDIER

KOMMUNIKATIONEN

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn – vi arbetar med alla SoMe kanaler och hjälper ditt företag att synas på det sätt som är rätt för just er. 

Vi träffar ofta företag som upplever svårigheter med att koppla ihop sociala media-aktiviteter med sin övergripande strategi, hitta en kontinuitet i sin kommunikation och utvärdera aktiviteter som görs, exempelvis annonsering. 

Konverteringsoptimering

KONVERTERINGS-

OPTIMERING

FINJUSTERINGARNA

Vi optimerar din marknadsföring genom noggrant utvärderade analyser och split-testing för att öka din konvertering och ROI
 

- Utan att spendera mer av din budget.

TIDIGARE UPPDRAG

URVAL AV

Namnlös design - 2021-09-24T112212.739.png
Projektbeskrivning: Digital Marknadsföring

Ideal Home är en UK-baserad startup för att föra inspirerande och innovativa produkter till din tröskel. Välkända för de bäst rankade LED-rörelsensorerade remsorna med modern design utan komplexitet.

  • Instagram
221443_edited_edited.jpg
telia_company_reg_p_rgb (2).png
Projektbeskrivning: Digital marknadsföring
& content creation.

Telias nya FWA tjänst 'Fast Bredband via Mobilnätet' lanserades 2020 i samarbete med Navizma som möjliggör att kunder över hela landet för tillgång till en snabb och stabil uppkoppling till sin fastighet där detta tidigare inte varit möjligt.

 

Vår uppgift blev att under korta och intensiva kampanjperioder sprida via annonsering över de digitala kanalerna till just de specifika områdena som berördes av erbjudandet som kunde få ta del denna FWA-tjänst. Det var viktigt att inte låta marknadsföringen överlappa med befintliga områden och bostäder som redan har installerat fiber, därav fick vi med laser-precision styra marknadsföringen för att träffa helt rätt. 

Efter lyckade resultat i tidigare kampanjer för FWA-tjänsten, fick vi under 2021 ett utökat uppdrag för att sköta liknande marknadsförings- och content uppdrag för utrullning av Telias Öppen Fiber-nätverk runt om i Sverige.

  • Facebook
  • Instagram
Namnlös design (4).jpg

Ideal Home är en startup för att föra inspirerande och innovativa produkter till din tröskel! Välkända för de bäst rankade LED-rörelsensorerade remsorna med modern design utan komplexitet.

Namnlös design - 2021-09-24T112212.739.png
25284.png_size=1200x630f&pad=10,10,10,10