Sök
  • Destiny Lindgren Coldwell

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

Uppdaterat: 29 mars 2021

Syns du så finns du, lättare än så blir det inte! Därför är det viktigt att inte vara rädd för att synas för mycket som företag eller privatperson - man kan alltså inte synas för lite!


Så hur syns man, hörs man och finns man?


Våra bästa tips som vi utgår ifrån är dessa;


1. Använd varenda social media-plattform

Och ja, det låter kanske mäktigt men varför det är bra att synas på varenda social media-plattform är för att du då kan nå varenda målgrupp = du kan synas av fler. Även om dina följare är målgruppen 35-50 år så gör det inget om personerna 20-30 år får reda på er, då de kanske har en föräldrar som behöver just er produkt eller tjänst. Sprid ut er helt enkelt - se till att ni syns, finns och hörs överallt!


2. Dela med er av er story

Sen barnsben får vi höra spännande historier som väcker intresse och formar oss. Varför stanna där? Som företag kan ni också väcka intresse med er egna story. Var inte rädda för att ta i med kreativitet. För desto mer spännande & underhållande er story är desto större chans är det att personernas intresse leder till sälj för er del. Oavsett så är det viktiga att folk pratar om er och det kommer de göra om ni bjuder på en riktig story!


3. Networka på sociala medier

Att networka och sälja in sig själv gör varenda människa, oavsett om det är meningen eller inte. Att networka idag är lite svårare på grund utav rådande pandemi, men det behöver inte stoppa oss för det! Våra sociala medier används mer än någonsin idag och där kan man networka förfullt! Gilla andra inlägg, kommentera och skapa nya kontakter genom att visa intresse för dom. Vi lovar att det kommer göra er mer uppmärksammade och älskade!


Det finns hur mycket tips som helst på hur man kan synas, höras, finnas och vi delar mer än gärna med oss utav den information om ni hör av er till oss. Och känner ni att ni inte alls har tiden till att hinna använda sociala medier, komma på ens story eller networka - då hjälper vi mer än gärna till med det!


Vi ska se till att ni syns, finns och hörs! För det har vi lyckats med - eftersom du är inne på denna artikel just nu.


Hoppas vi hörs,

Unique Stockholm

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla