SOCIALA MEDIER

SYNAS, FINNAS & HÖRAS

Syns ni så finns ni - så enkelt är det.
 

Det är viktigt att sprida budskapet om er och det löser vi genom sociala medier. Vi är experter på sociala medier och följer de nyaste trenderna varje dag och vet hur varje algoritm funkar.

 

Som er SOME-coach kommer vi alltid att se till att era sociala medier fångar publikens uppmärksamhet. Med strategi, planering, analysering och profisionellt content löser vi alla era problem och ser till att skapa ett stort följarskap.

Linked%2520In%25203d%2520Icon%2520Concep

Varför ska man som företag finnas på Linkedin? Den stora frågan är nog varför man INTE skulle finnas på Linkedin som företag. Linkedin är skapat för företag för att man bland annat ska kunna rekrytera nya medarbetare, hitta nya potentiella kunder, hitta samarbetspartners och för att visa upp sig på den största plattformen för företag och intraprenörer.

linkedin-ikon.png
Instagram%252520Dark%252520Mode%2525203D

Att använda instagram för ditt företag gör att du syns för en bredare målgrupp. Många företag använder denna plattform för att nå flera kunder, eftersom fler än 1 miljard människor använder instagram, samt att 90% av personerna på instagram följer ett företag. 84% av människor på instagram vill upptäcka nya produkter och inspireras av företag.

instagram-ikon.png
Facebook%2520%2526%2520Messenger%25203D%

Facebook kan vara den viktigaste plattformen för företag att finnas på. Inte bara för att människor idag ser en trygghet i att ett företag finns på Facebook utan även för att kunna marknadsföra sig med annonsering på Facebook och Instagram.

facebook-ikon.png
tiktok-logo-minimal-design-3d_272306-43_

Tiktok anses vara den plattform som är bäst för att nå den yngre målgruppen. Här är din framtida målgrupp. Den yngre generationen har en stor påverkan på trender, vuxna och är dom absolut bästa på att sprida ditt budskap.

tiktok-ikon.png
pinteresty_edited_edited.jpg

Att ha ett Pinterest-konto som företag kan öka trafiken till sin webbplats både med annonsering och utan. Det går hand i hand med att desto fler plattformen du finns på, desto större chans är det att du syns mer. De som är inne på Pinterest söker oftast inspiration och därför har du större chans att synas genom att inspirera.

pintertest-ikon.png
YouTube%2520Dark%2520Mode%25203D%2520ico

Youtube som plattform är perfekt för dig med mycket video-content, eller som vill skapa mer video-content. Youtube är den 2:a största sökmotorn i Sverige och under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i åldrarna 18-49 på YouTube. Därför är det viktigt som företag att även synas här, eftersom det är här många kunder hänger.

youtube-ikon2.png

SOCIALA MEDIER

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT?
Synas på facebook

Facebook kan vara den viktigaste plattformen för företag att finnas på. Inte bara för att människor idag ser en trygghet i att ett företag finns på Facebook utan även för att kunna marknadsföra sig och kommunicera direkt med de som följer och intresserar sig för ert varumärke.

Med 2.8 biljoner användare så är Facebook överlägset den största sociala plattformen för kommunikation.

 

Pinterest

Att ha ett Pinterest-konto som företag kan öka trafiken till sin webbplats både med och utan betald annonsering. Det går hand i hand med att ju mer aktiv du är, desto större chans är det att du syns mer.

 

De som är inne på Pinterest söker oftast inspiration och därför har du en större chans att synas genom att inspirera.

Youtube

YouTube som plattform är perfekt för dig med mycket content, eller som vill skapa mer content i videoformat. YouTube är den 2:a största sökmotorn i Sverige och under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i åldrarna 18-49 på YouTube.

 

Därför är det viktigt som företag att även synas här, eftersom det är här kan du inspirera, utbilda och tala direkt med intressenter för din produkt eller varumärke!

Instagram

Att använda instagram för ditt företag gör att du syns för en bredare målgrupp som du annars kanske inte hade nått, utan en krona i marknadsföring. Många företag använder denna plattform för att nå flera kunder, eftersom fler än 1 miljard människor använder Instagram, samt att 90% av personerna på instagram följer minst ett företag.

 

84% av människor på Instagram vill upptäcka nya produkter och inspireras av företag.

Linkedin

Varför ska man som företag finnas på Linkedin? Den stora frågan är nog varför man INTE skulle finnas på Linkedin som företag.

 

Linkedin är skapat för just företag för att man bland annat ska kunna rekrytera nya medarbetare, men framför allt hitta nya potentiella kunder och samarbetspartners. 

TikTok

TikTok anses var den plattform som är bäst för att nå den yngre målgruppen. Här är din framtida målgrupp och kunder.

 

Den yngre generationen har en stor påverkan på trender, att etablera sig här ger dig ett stort försprång med att vinna in framtidens kunder.