VÅRA TJÄNSTER
NEDAN HITTAR DU TJÄNSTERNA VI ERBJUDER
Vet du vad du är ute efter? Eller behöver du inspiration och rådgivning?

Vi tar fram en skräddarsydd helhetsupplevelse för dig som kund.

Se våra tjänster nedan
E-handel för restauranger

EN LÖSNING FÖR ALLA DIGITALA BEHOV

VÅRA TJÄNSTER

Många väljer att hantera marknadsföringen själva vilket ofta resulterar i ett sämre resultat än förväntat. Som mediebyrå vill vi erbjuda möjligheten att få professionella, genomtänkta och lönsamma marknadsföringskampanjer.


Därför har vi tagit fram färdiga paket med fasta priser och även betalning utefter vad vi levererar för resultat till er.

Digital Marknadsföring

Vi stärker ert varumärke med annonsering på sociala medier, google, kampanjer - allt för att ni ska lyckas bättre med er omsättning. Vi erbjuder er digitala strategier, marknadsföring & produktion av content. 
 

 

Digital marknadsföring

Sociala Medier

Vi är experter på sociala medier och följer de nyaste trenderna varje dag för att hålla oss uppdaterade om plattformars algoritmer som ständigt förändras.

Med strategi, planering, analysering och content produktion löser vi alla era problem och ser till att förstärka ert varumärke och konvertering.

Sociala medier

Content Creation

Behöver du en infomercial till din tjänst eller produkt?

Vi kan både filma den, redigera den och hjälpa dig att planera den. Eller behöver du foton till ditt instagramkonto?

Vi fotograferar och ser till att det passar just ditt instagramflöde.

Vår digital producer har bl.a tagit pressbilder för tv-kanalen TV4 som kan ses av miljoner - dina kan också det!

Content creations

Webshop & E-handel

Alla företag är unika. Därför skräddarsyr vi alltid våra hemsidor utifrån våra kunders behov. Vi vet själva att det kan vara svårt att veta vad just din hemsida ska innehålla eller hur den ska se ut för att generera den bästa konverteringen.

 

Därför finns vi här för er. Vi gör era idéer, önskemål och tankar till verklighet och vi erbjuder alltid en demosida innan ni bestämmer er att vi är den byrå ni vill jobba med.

Web Design (3).png